Links | Algemene Voorwaarden

Kanoverhuur Bedrijfsuitjes Arrangementen Teambuilding Feesten & Partijen Strand Terras

Broekies Buiten

Recreatie en Toerisme Gemeente Bunnik

Broekies Buiten kunnen wij het best omschrijven als het groene hart van Gemeente Bunnik. Waaronder de drie dorpen Bunnik, Odijk en Werkhoven vallen.  Een mooie groene Gemeente met veel bezienswaardigheden en natuurschoon.


Vanuit Broekies Buiten kunt op verschillende manieren de omgeving verkerkennen. Wij beschikken over veschillende fiets, andel en vaarroutes in de omgeving.. In onze kiosk treft u tal van documentatie over leuke bezienswaardigheden, Activiteiten en streek producten.  Een unieke locatie, waar u even helemaal tot rust kunt komen en kunt genieten van het vakantiegevoel tussen de fluitende vogeltjes.


Wat recreatie en ontspanning betreft bent u bij ons aan het goede adres. Geniet op een van onze terrassen of op het strand met een lekker kopje koffie, hapje of drankje.


Naast het terras en strand bieden wij verschillende  activiteiten zoals kanovaren, stand-up paddeling, water vertier, springkussen, aqua ballen, mini golfbaan,  en een activiteitenprogramma in de vakanties.

Broekies Buiten zakelijk.

Broekies kent inmiddels een groot aantal zakelijke klanten voor vergaderingen, borrels, netwerk bijeenkomsten, bedrijfs uitjes en teambuilding.

Door onze grote diversiteit aan mogelijkheden binnen en buiten kunnen wij voor ieder bedrijf een passend arrangement bieden.

Van borrel, buffet, BBQ, walking dinner, lunch of diner kunnen wij voor u organiseren.